ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa corporatistă nu a digerat un clip electoral cu adevărat excepțional pe care echipa de campanie a fostului președinte american l-a postat pe rețelele sociale.

Cum era de așteptat, eclipsa totală de soare a fost subiectul de presă nr. 1 luni în Statele Unite.

Simțind momentul, echipa de campanie a lui Donald Trump a postat duminică seara un clip electoral de 80 de secunde foarte inspirat și amuzant.

Dar presa corporatistă nu mai are de mult simțul umorului.

Iată cum a comentat clipul revista americană Time:

„Într-un nou clip electoral bizar, capul lui Donald Trump înlocuiește luna și ascunde soarele, ca o aluzie la eclipsa de soare de luni.”

Ca și cum ar fi existat un „ordin de zi pe unitate” și ziarul britanic The Independent a folosit cuvântul „bizar” și același ton acru:

„Duminică seara, dl Trump a postat un bizar clip electoral pe rețeaua Truth Social, în care propriul său cap joacă rolul lunii – blocând soarele și aruncând America în întuneric.”

Hotărât lucru: politrucii nu știu de glumă!

În schimb, realizatoarea conservatoare Megyn Kelly, care – nota bene – a avut în trecut un conflict cu Donald Trump, s-a amuzat teribil de clipul electoral, considerându-l foarte reușit, și a conchis:

„De aceea va câștiga!”