ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un jucător de doar 24 de ani, Guillermo Beltran, a decedat vineri după ce a leșinat chiar pe terenul de fotbal. Evenimentul s-a petrecut în timpul antrenamentului cu echipa la care jucătorul columbian juca, Real Santa Cruz, potrivit playtech.ro

Atacantul s-ar fi plâns de stări de amețeală și greață, înainte de a se prăbuși pe teren la ședința de antrenament, scrie presa britanică. Potrivit The Sun, jucătorul a murit de insuficiență cardiacă.

Colegii fotbalistului Guillermo Beltran au intrat în panică după ce tânărul s-a prăbușit la pământ. Aceștia au alertat medicii, care au încercat să-l resusciteze pe atacant, însă inima lui a încetat să mai bată. 

Clubul la care juca Guillermo Beltran, în stare de șoc

„Astăzi, la ora 7:30, ne luăm rămas bun de la iubitul nostru jucător, Guillermo Denis Beltran, la sediul Real Santa Cruz Club. Facem o invitație tuturor fanilor să ni se alăture pentru a ne lua rămas bun de la jucătorul nostru, care a lăsat o amprentă de neșters în inimile noastre și în istoria clubului nostru. Vă mulțumim anticipat pentru prezența și exprimarea afecțiunii voastre în acest moment dificil pentru noi toți!”, a menționat clubul de fotbal Real Santa Cruz.

Totodată, reprezentanții săi au subliniat că sportivul era nu doar un mare talent, ci avea și un caracter ireproșabil: „A fost mult mai mult decât un jucător talentat: era un prieten. Un coechipier și o inspirație pentru mulți”.

După moartea lui Guillermo Beltran, la meciul dintre Bolivia și Algeria s-a ținut un moment de reculegere.