ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REMEMBER

Un bărbat homosexual, care a întreținut relații sexuale cu peste 100 de alți bărbați, a descoperit că este bolnav de SIDA. Doctorii de la Institutul "Matei Balș" susțin că e suficient ca doar 2 persoane din cele 100 să fie infectate pentru a se declanșa o adevărată epidemie.


Cel care a făcut dezvăluirea este unul din partenerii respectivului. Valentin, pe numele său, a prezentat modul în care homosexualii își găsesc partenerii pentru orgii sexuale: există o aplicație în care se determină ce posibil partener se află în apropiere, se trimite un mesaj cu textul "Vrei acum?" și respectivii se întâlnesc.

Valentin a mai spus că se consumau și 70 de pastile de viagra într-o lună, alături de "alte substanțe care nu se pot spune".

Acesta a mai spus că împreună cu partenerul său participau la petreceri sexuale, aproape în fiecare seară. "Se renunța aproape total la ideea de prezervativ", a afirmat Valentin la Antena 1. Tânărul a precizat că a aflat întâmplător că partenerul său era bolnav. Poliția a deschis o anchetă.

Statisticile arată că 15% dintre membrii comunității homosexuale sunt seropozitivi, mai mult decât orice altă comunitate din România.

Pentru a vedea imagini cu declarațiile lui Valentin faceți click aici.