ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Barcelona a făcut un memoriu împotriva deciziei FIFA de a-i interzice clubului catalan să efectueze transferuri în următoarele două perioade destinate acestor operaţiuni, Comisia de Apel hotărând suspendarea sentinţei informează forul mondial, pe site-ul oficial.

Comisia de Disciplină a FIFA a sancţionat clubul FC Barcelona pentru încălcări ale regulamentelor transferurilor de jucători sub 18 ani. Preşedintele Comisiei de Apel a FIFA, Larry Mussenden, a susţinut că instanţa pe care o conduce nu se află în posibilitatea de a lua o decizie într-un timp atât de scurt, încât un eventual apel al clubului la TAS să poată fi efectuat până la startul următoarei perioade de transferuri, care începe la 1 iulie. Astfel, Comisia de Apel a FIFA a admis cererea de suspendare a efectelor deciziei Comisiei de Disciplină.

În 2 aprilie, Comisia de Disciplină a FIFA a sancţionat pe FC Barcelona cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri, plus o amendă a 450.000 de franci elveţieni.