ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Felix Tătaru, omul care s-a aflat în spatele campaniilor lui Traian Băsescu de la alegerea sa primar al Capitalei, a fost consilierul lui Iohannis.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Candidatul ACL Klaus Iohannis nu a fost singur în campania electorală. În spatele său, s-a aflat o echipă de consilieri, printre care Felix Tătaru, care au pus la punct o strategie ce s-a dovedit câştigătoare.

Prima întâlnire dintre Klaus Iohannis şi strategul său, Felix Tătaru, s-a desfăşurat în condiţii de tatonare reciprocă.
Aveam şi eu aceeaşi imagine ca majoritatea, că e un om mai rece, mai închis. Am fost şocat, am descoperit că este alt om. Politicienii în general au răspunsuri la toate. Klaus Iohannis nu are răspunsuri la toate, ceea ce e mişto, nah, să vezi că e un om care spune... sunt un om

, povesteşte Felix Tătaru, consultant politic.

După ce au bătut palma, toată lumea a început să muncească. Primul pas a fost imaginea lui Klaus Iohannis. Pentru fotografii, spune Felix Tătaru, a fost contactat Eugen Ciocan.

„Întâi am stabilit că-l votez pe dl. Iohannis şi apoi am stabilit că aş vrea să lucrez cu dumnealui. Nu lucrez ca mercenarul pentru oricine sau oricum”, spune Eugen Ciocan.

Cei doi nu au petrecut prea mult timp împreună, dar aşa a apărut panotajul electoral în care Klaus Iohannis apărea arătând cu degetul.