ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Gardoș, fundaşul central de la Steaua Bucureşti, va fi transferat la Southampton pentru o sumă consistentă şi va contribui la consolidarea apărării echipei Sfinţilor, care a rămas în acest intersezon fără mulţi idntre jucătorii săi de bază.

În vârstă de 25 de ani, Florin Gardoş va ajunge la echipa care a încheiat anul trecut pe locul opt în Premier League. Fundașul, ajuns la Steaua în anul 2010 de la Concordia Chiajna, va ajunge la Southampton în schimbul a șase milioane de euro.

În echipa Sfinților, Florin Gardoş ar putea să facă pereche în defensivă cu Vlad Chiricheș, fostul său coleg de la Steaua, care fusese propus de curând formației de pe St. Mary's Stadium de către Tottenham Hotspur.

Southampton a pierdut multe vedete în această vară, iar la conducerea tehnică a echipei a fost adus olandezul Ronald Koeman, care l-a înlocuit pe argentinianul Mauricio Pochettino. 

Defensiva englezilor este pe butuci, Florin Gardoș urmând să se lupte pentru postul său cu portughezul Jose Fonte, olandezul Jos Hooiveld și englezul Jack Stephens.