ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La ora 15 va începe cursa de la Singapore, cursă ce stă sub auspiciile unei lupte foarte strânse pentru victorie încă de la debutul ei. Şi când ne gândim la acest lucru nu ne referim doar la coechipierii Mercedes ci şi la monoposturile pilotate de Ricciardo, Vettel, Alonso şi Massa.

Startul este foarte important, mai important decât de obiecei dar în acelaşi timp se poate întămpla ca acesta să nu conteze prea mult datorită şanselor foarte mari ca o maşină de siguranţă să îşi facă apariţia pe circuit. O strategie cu 3 opriri la boxe ni se pare mai plină de sens, dată fiind uzura ridicată a pneurilor ajutată şi de probabilitatea mare a frânării violente. În plus aşa cum sugeram mai sus, pe circuit pot apărea mai multe neprevăzute şi un număr mai mare de opriri lasă o deschidere mai mare de acoperire a acestora.

O victorie a lui Fernando Alonso astăzi ar însemna enorm pentru echipa Ferrari, pentru el şi pentru suporterii din întreaga lume ai acestora.

Lewis Hamilton: “am avut niste momente dificile in acest an. Mi-ar place sa conduc fiecare tur la maxim fiindca asta m-a invatat tata sa fac de cand eram mic la karturi. Ar fi dificil sa imi termin cariera si sa nu castiga de mai multe ori (campionatul mondial) stiind ca as fi putut sa o fac.”

14:40 Lui Nico Rosberg i s-a schimbat volanul fiindca la startul efectuat pe linia boxelor a avut o problema si rotile au derapat.

14:45 Vettel a declarat glumind putin ca spera sa aiba un start magic sa ii depaseasca pe cei de la Mercedes si acestia sa accepte ca el este la conducere.

In acest moment (14:50) inca nu se stie care este cauza problemei pe care Nico Rosberg o are la volanul monopostului si Toto Wolff a declarat ca inca nu stiu care este problema si ca ar putea fi una electronica.

Kevin Magnusses spune ca este o cursa foarte dificila si ca in simulator nu te poti pregati pentru aceasta cursa dar ca este la fel pentru toti ceilalti. Noi spunem ca va conta experienta la aceasta cursa mai mult decat in precedentele.

Lui Rosberg i s-a spus ca daca nu va reusi sa plece de la start in turul de formare va trebuii sa o faca de la boxe.

Si Rosberg va pleca de la boxe! Dureros pentru german.

Cu atat mai dureros cu cat colegul sau de echipa termina pe locul 1 si preia conducerea clasamentului general.

Reyultatele complete ale cursei pe F1 Manager!