ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Va putea cineva să îl oprească pe Lewis Hamilton?

Greu de crezut.

Colegul său Nico Rosberg cel care ar fi putut sa îl provoace în primul viraj pleacă doar de pe poziţia a patra. Acesta a declarat că displaiul de pe volan i-a arătat greşit timpul avut în ultimul tur. Acesta a declarat că a fost cu jumătate de secundă mai bun decât cel mai bun tur al său la al doilea timp intermediar însă pe displaiul volanului a apărut că e mai lent cu două zecimi si atunci a spus că a încercat o ‘minune’ în ultimul viraj fiindcă oricum nu avea nimic de pierdut, însă nu a funcţionat şi s-a răsucit cu maşina chiar după ultimul viraj la începutul linii drepte.

Lewis Hamilton a condus autoritar cursa chineză de la un cap la altul şi a obţinut a treia victorie consecutivă din acest sezon. El s-a apropiat la 4 puncte în clasamentul piloţilor în urma colegului său Nico Rosberg care are un total de 79 de puncte.

Mai multe pe F1 Manager