ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, Elena Udrea și Aurelian Pavelescu au semnat un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD, pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie şi în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016, iar Udrea a mulţumit PNŢCD pentru încrederea acordată şi a asigurat că pe 16 noiembrie această alianţă va da viitorul preşedinte al României, informează mediafax.ro.

Elena Udrea a spus că PNŢCD este "şi de această dată de partea binelui", a felicitat acest partid că a rămas vertical şi a arătat că, prin gestul de a încheia această alianţă, PNŢCD revine în prim-planul vieţii politice, adăugând că PMP aduce dinamism, iar PNŢCD brandul istoric.

După semnarea documentelor, Aurelian Pavelescu a afirmat că această alianţă nu este întâmplătoare şi marile obiective ale PNŢCD din anii '90 "au fost preluate şi puse în practică de Traian Băsescu".