ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, Maria Şarapova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (3), 7-5, de sportiva elveţiană Timea Bacsinszky, locul 61 WTA, în turul trei de la Wuhan, iar rusoaica şi-a făcut imediat bagajele şi a luat primul avion spre casă, relatează prosport.ro.

La bordul avionului, rusoaica a surprins imaginea unui asiatic care citeşte foarte interesat presa sportivă în avion, un material în care era analizată prestaţia Mariei Şarapova, fără a şti vreo clipă că pe scaunul din spate, în diagonală, era chiar vedeta despre care citea atât de captivat. Cu un simţ al umorului extrem de bine dezvoltat, rusoaica nu a stat pe gânduri şi a scos telefonul mobil pentru a-l fotografia. "Hei, amice, sunt chiar în spatele tău", a postat, apoi, jucătoarea din Rusia, pe contul său de twitter, generând zâmbete pe tot mapamondul.

ByW_5v6CAAA8D-s