ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Orange a lansat două minidrone ce pot fi utilizate pentru a realiza fotografii sau clipuri video, a anunţat operatorul de telecom.

Minidronele Rolling Spider şi Jumping Sumo pot fi controlate cu ajutorul unei aplicaţii gratuite, FreeFlight 3, pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1.Prima dronă se poate deplasa atât în aer, cât şi pe sol, pe pereţi şi chiar pe tavan. Aceasta este echipată cu o cameră verticală, poziţionată sub fuselaj, care o ajută să se stabilizeze în timpul zborului şi să realizeaze fotografii în aer liber sau în interior.

Rolling Spider are o autonomie de 8 minute. Jumping Sumo are două roţi retractabile şi se poate deplasa cu o viteză maximă de 2 metri/secundă şi are o autonomie de 20 de minute.

Cele două minidrone vor fi disponibile atât în Orange shop, cât şi în magazinul online, la preţul de 169 euro pentru Parrot Jumping Sumo, respectiv 109 euro pentru Parrot Rolling Spider.

rolling-spider