ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Incredibil la ce situaţii se poate ajunge în goana după click-uri în cazul unor publicaţii renumite, fie ele tabloide sau quality, cum se autodefinesc.

Potrivit paginademedia.ro, un titlu induce în eroare în Evenimentul zilei, Cancan și pe Libertatea.

Dramă pentru Klaus Iohannis. A fost găsit spânzurat”, au anunțat cele trei publicații, două tabloide, iar cealaltă care se poziționează ca fiind de calitate.

Înțelesul titlului era însă altul decât pare la prima vedere. La citirea știrii, aflăm că „a fost găsit spânzurat”, un apropiat al președintelui Klaus Iohannis. Articolul din EVZ, care prezintă doar o frază din știre, face trimitere către site-ul cancan.ro. Pe pagina de Facebook a tabloidul Libertatea, cititorii au taxat aspru titlul neinspirat.

[gallery columns="1" ids="83152,83153"]

La câteva minute după apariția acestui articol, știrea cu Iohannis nu mai apare pe site-ul Evz, conform site-ului paginademedia.ro.