ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O ceartă neobișnuită este surprinsă de călători într-o stație de metrou din China. Iubita înfuriată își târăște pur și simplu prietenul pe jos deoarece acesta nu vroia să înceteze jocul de pe Iphone.

În imaginile surprinse de călătorii din jur se poate observa cum femeia devine din ce în ce mai frustratată din cauza bărbatului pe care în final îl doboară și îl târăște afară din metrou, realtează Daily Mail.

Acest lucru nu reprezintă însă un motiv suficient de bun pentru ca bărbatul să dea drumul telefonului. El continuă să își fixeze privirea pe Iphone în timp ce este scos pe uși.

Privitorii sunt de a dreptul uimiți pe masură ce conflictul se intensifică, femeia apăsându-și iubitul cu piciorul pe falcă fără însă niciun rezultat. Acesta pur și simplu nu vrea să renunțe la prețiosul său smartphone.

Incidentul a fost atât de ciudat încât mulți au speculat că este vorba de o farsă facută de o companie de telefonie mobilă. Totuși martorii susțin că cei doi erau foarte aprinși și cu siguranță nu era vorba de o înscenare.

Martorul Yuan Fang declară: "dacă a fost o înscenare sunt foarte surprins. Am văzut chiar un copil izbucnind în lacrimi când cei doi țipau unul la celălalt în timp ce ea încerca să-i smulgă telefonul."

Doamnul Fang mai descrie cum femeia mergea în fața iubitului ei iar acesta se mișca atât de greu încât risca să rămână în metrou.

"Pur și simplu a luat-o razna și a încercat să-i smulgă telefonul iar el a căzut și ea a fost nevoită să îl târască afară înainte să se închidă ușile. Ea țipa în continuu la el și îi spunea sa lase telefonul", mai explică domnul Fang.

iphone 1

iphone 2

iphone 3

iphone 4

 

Sursa foto:Daily Mail