ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autismul este una dintre cele mai bizare boli cunoscute de omenire. Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neurobiologică, care apare, adeseori, la naştere sau la vârsta de 18 luni – 2 ani a copilului. Autismul este un sindrom comportamental caracterizat prin dificultăti în comunicare şi limbaj, social şi comportamental.

[p] NU hrani cancerul! Alimentatia este aliatul tau - Cărţile pe care le cauţi

Este cunoscut faptul că unii copii care suferă de acest sindrom au o inteligenţă peste medie. Este şi cazul unui copil de 11 ani, fiu al unui profesor din New York. Într-o zi, acesta a luat copilul la clasa în care predă. Acesta s-a dus la tablă, a pus mâna pe un marker şi a desenat din memorie harta lumii în faţa celorlalţi elevi.

O fată aflată în clasă a rămas impresionată şi a imortalizat momentul, apoi tatăl ei a postat imaginile pe un cont al unei reţele de socializare.

4
1
3