ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Revista „Australian Photography+digital” l-a desemnat „Fotograful anului 2014” pe Mihai Florea, un inginer român de 47 de ani care trăiește de 17 ani  în Australia.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Românul a fost desemnat câștigătorul concursului după ce juriul a analizat peste 7500 de fotografii artistice realizate de fotografi semiprofesioniști și amatori din întreaga Australie, potrivit b1.ro.

 "În concurs au intrat nişte imagini cu adevărat extraordinare ale concurenţilor, chiar nu mă aşteptam la aşa ceva. Este o onoare pentru mine şi mulţumesc foarte mult organizatorilor", a declarat Florea pentru australianphotography.com.

Românul a primit un cec de 5000 de dolari şi un aparat foto Olympus OM-D în valoare de 1495 de dolari. Iată fotografia "Abstract Melbourne", cu care românul a câştigat acest titlu:

[caption id="attachment_83306" align="aligncenter" width="516"]FOTO: australianphotography.com FOTO: australianphotography.com[/caption]