ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O decizie stranie a Patriarhiei a fost semnalată redacției de către cititorii ActiveNews: pe Catedrala Mântuirii Neamului, rebotezată de Vasile Bănescu „Catedrala Națională”, s-a instalat un mare COD QR. Ba chiar mai multe. Să fie!

Vorba unui coleg: „Acestea și mai multe și mai mari (ca dimensiune) decât aceasta veți vedea”. FOTO:

Eventualii donatori trebuie să-și îndrepte de-acum telefoanele spre turla Catedralei și apoi să mulțumească Codului QR. Bine totuși că nu trebuie, încă, să se roage la Codul de Bare, să-și învârtă mâna cu cip sau să-și poziționeze fruntea în dreptul Codului. Nu e clar, oricum, dacă e obligatoriu să ai la tine Codul QR de la Certificatul de Vaccinare ca să poți face tranzacția în condiții sigure și eficiente.

Probabil se poate plăti și prin bitcoin sau euro electronic, acum că urmează să apară, direcționat direct către portofelul digital al lui Bănescu, după care se va primi în dar o Memă cu îndrăgitul personaj și urarea lui nepreferată:

Nota Redacției: Dacă se ia decizia corectă a îndepărtării Codurilor QR de pe clădirea Catedralei după acest semnal discret, ActiveNews se oferă să găzduiască gratuit, pe timp nelimitat, pentru milioanele de cititori și vizitatori ai noștri, un banner cu trimitere la site-urile de donații https://pictamcatedrala.ro/ și https://catedrala-nationala.ro/ care să conțină cuvinte nu coduri, așa cum era până acum și pe Catedrala Mântuirii Neamului, după cum se observă pe banner-ul normal din fotografia Basilica de mai jos: