ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Băsescu a fost ameninţat de membrii familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a le returna suma de bani pe care pretindeau că i-au dat-o pentru ca fratele preşedintelui să intervină pe lângă magistraţi, informează Agerpres.

În rechizitoriul prin care DNA a trimis în judecată cinci membri ai familiei lui Bercea Mondial, se arată că Mircea Băsescu a înregistrat cu telefonul mobil o convorbire purtată în data de 1 noiembrie 2013 cu Florin Anghel, fiul lui Bercea, în cadrul căreia fratele preşedintelui este ameninţat cu moartea.
"De nu te-oi face acum să nu mai fii bun toată viaţa ta...toate care mergeau...că mi-ai luat 600.000 euro şi nu ne-ai făcut nimic. Să ştii de la mine...cum te-oi face...să mă ţii minte...toată viața ta. Că tu banii pe care mi i-ai luat de mine...Păi îţi dai seama ce faci? Băi nenicule, nu-ţi dai seama ce faci? La toate televiziunile acum...de la Bucureşti mă duc. De nu te-oi face de râs...în toată ţara asta...să audă pe tot globul...ai văzut că nu erau bani...să-l scapi", îi transmitea Florin Anghel lui Mircea Băsescu.