ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform mai multor surse din piaţa media, se pare că directorul Aleksandras Cesnavicius a transmis că niciun angajat ProTV SA nu mai poate lucra în paralel şi pentru Mediafax Group, firmă ce-i aparţine lui Adrian Sârbu.

Lituanianul este deranjat că mai multe vedete ale trustului colaborează cu "duşmanul". Afectate de noua decizie vor fi câteva nume grele, cum sunt Andreea Esca, Oana Cuzino sau Mihai Mironică.

Andreea Esca este redactor-şef al revistei The One şi în acelaşi timp prezintă Ştirile Pro TV. În ultima vreme, vedeta nu a mai fost zărită în redacţie. La fel este şi situaţia Oanei Cuzino. Realizatoarea emisiunii Ce se întâmpă, doctore? de la Pro TV este redactor-şef al reviste CSID.  Surse de la Mediafax au spus că Oana Cuzino a anunţat deja despre situaţia în care a fost pusă şi poartă discuţii cu Mediafax Group. Andreea Esca nu a făcut deocamdată niciun pas, dar se aşteaptă ca săptămâna aceasta să renunţe la conducerea revistei.

O strânsă colaborare este între ProSport şi Sport.ro. Mai mulţi jurnalişti încasează bani din ambele direcţii. Cei de la ProSport sunt invitaţi permanent la unele emisiuni de la Sport.ro. De partea cealaltă, Mihai Mironică are o rubrică pe site-ul ProSport.

Şi colaborarea lui Claudiu Pândaru cu Pro Tv este pusă sub semnul întrebării. Colaborator al emisunii "După 20 de ani", Pândaru este director editorial la Mediafax Group