ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Furt pe faţă la pompele de benzină din Arad, unde un conducător auto şi-a dat seama că pompa de alimentare dintr-o benzinărie de renume funcţionează defectuos, în defavoarea clienţilor.

Ambiţios, omul a cerut o verificare, temându-se de un furt la pompa la care alimenta, însă pînă nu a sunat la poliţie şi la OPC nu a fost luat în serios. Pînă la urmă, rezultatul l-a lăsat fără grai: a plătit 20 de litri, dar a primit numai 16.
„Aşa ceva nu e normal, 20 de litri, dar nu e 20, e sub, sub, uite aici, 2000. Cât indică, 20, nici măcar nu se vede, acolo sunt 14 litri”

Benzinăria în care s-a înregistrat acest furt este poziţionată la intrarea în Arad, cum conduci dinspre Deva.

"Ieşeau aburi din pompă, şi... nimic!"


Clientul păgubit şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a remarcat că un contor de-al pompei se învârte în gol, fără ca din pistol să iasă combustibil.
„Am luat pompa, am încercat să alimentez, moment în care am auzit că nu merge ceva, au început să iasă aburi, am ţinut pompa în mînă şi fără să se întîmple nimic, a început să contorizeze, de la 7, 48l a devenit 7.50”

, a spus Ioan Kiss.

Cînd şi-a dat seama că este vorba despre furt din buzunarul său, Kiss le-a cerut reprezentanţilor benzinăriei explicaţii, însă verificările care ar fi trebuit să se facă imediat au fost făcute numai după îndelungi negocieri şi numai contra-cost.