ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriel Zbârcea, managing partner la una din cele mai importante firme de avocatură ale țării, "Țucă, Zbârcea și Asociații", spune că a fost ajutat de Dumnezeu în momentele grele ale vieții sale.

Într-un interviu pentru avocatura.com, Gabriel Zbârcea afirmă că "rugăciunea și Tainele" l-au întărit. Deși este un tip puternic, cu o situație financiară bună, Zbârcea nu se sfiește să-și plece genunchii în fața duhovnicului pentru Spovedanie.

[P] Cararea Împaratiei - Arsenie BOCA - comanda online

"În momentele în care ești singur, ajută. Pe mine rugăciunea și Tainele m-au întărit, m-au ajutat foarte tare. Să mă duc la Spovedanie și să mă duc să mă împărtășesc. Eu, personal, m-am simțit, ca experiență umană, ușurat. Și voi continua să o fac.

Mie mi-a făcut foarte, foarte bine relația cu Dumnezeu."

Gabriel Zbârcea are și un mesaj pentru români. "Spun foarte sincer - și e un lucru important - că sprijin proiectul Catedralei Mântuirii Neamului. Sunt unul dintre donatori și îi rog pe toți cei care pot să facă ceva pentru acest proiect de suflet al neamului românesc, să facă. Atât cât pot. Mi se pare un proiect care trebuie dus la capăt", afirmă avocatul.