ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băcăuan s-a hotărât să nu mai stea cu mâinile în sân și să facă ceva în legătură cu gropile ce sunt din ce în ce mai mari şi mai numeroase pe varianta ocolitoare a municipiului Bacău, prin localitatea Letea Veche. Cum acesta nu putea asfalta drumul,  bărbatul a încercat să îi avertizeze pe ceilalți șoferi în privinţa craterelor de pe şosea care îţi pot distruge maşina.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediţie integrală, necenzurată - comanda online

Aşadar, bărbatul a luat hotărârea de a marca gropile, cu vopsea fluorescentă, astfel încât șoferii să le poată evita. Deși nimeni nu îl cunoaște pe autor, conducătorii auto care tranzitează zona îi sunt recunoscători, lăudându-l pentru inițiativă.

„Dacă Primăria sau cei de la Drumuri nu fac nimic, ajungem noi să facem. Ar trebui o parte din taxa de drum să se ducă la omul ăsta. Măcar ne ajută să nu ne rupem roțile”, a declarat amuzat un șofer aflat în trecere. Un altul a fost de părere că primăria din localitate ar fi trebuit să facă acest lucru, dacă nu a avut bani de asfalt. „Era un lucru care putea fi făcut de autorități. Le dăm atâția bani și nu pot pune un amărât de indicator. Tot omul de rând trebuie să ia atitudine?" a declarat un şofer pentru Ziarul de Bacău.

[gallery link="file" columns="2" ids="93990,93991,93992,93993,93994,93995"]