ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Această fotografie bântuie „pe valurile” Internetului de ceva vreme, însoțită de această uluitoare propoziție:

„Ultimele cuvinte ale unui copil sirian în vârstă de 3 ani: „Îi voi spune Lui Dumnezeu TOT!”
Această propoziție este la fel de bântuitoare. Este imposibil să se verifice, dar imaginea spune o poveste despre durerea și suferința care există în Siria chiar acum. Există multe voci în mass-media mondială care ar dori să spună că acest lucru se datorează faptului că președintele Bashar Al-Assad este un criminal nemilos. Iacknowledge.net, o publicație online americană, consideră acest aspect doar pe jumătate adevărat. Ca și alți lideri guvernamentali - el s-a angajat în război și cu acest război a venit moartea a zeci de mii și strămutarea a peste 1 milion de sirieni, care trăiesc acum în tabere de refugiați .

Bineînțeles că nu a fost așa mereu. Acesta este rezultatul inevitabil al unui război de acoperire, purtat de SUA , Israel și alte țări sunnite, precum Qatar și Arabia Saudită. „Interesele noastre în a-l da jos pe dictatorul sirian Al- Assad sunt toate bazate, în realitate, pe geo - politică . Dacă ocupăm Siria - am neutralizat influența Iranului în regiune. Războiul a atins un punct atât de grav, încât Al- Qaeda acum luptă pe aceeași baricadă ca și guvernul Statelor Unite ale Americii iar Bashar Al-Assad și guvernului său se luptă cu Al- Qaeda. Sirienii sunt victimele acestui masiv război sub acoperire la nivel mondial . S-a ajuns în punctul în care nici măcar nu știm dacă armele chimice care au fost folosite în Siria au fost rezultatul al- Qaeda sau ale guvernului sirian. Când vine vorba de chestiuni de inteligență și propagandă ajunge să fie foarte greu de discernut adevărul de ficțiune. Nimeni nu poate, însă, nega faptul că Siria a fost o țară foarte stabilă până când ne-am decis să mergem cu toate focurile sus. Noi nu venim să aducem democrație lumii. Aceasta sună a un mic imperialism.”

Aceste imagini arată clar efectul imperialismului american asupra lumii:

[gallery columns="4" link="file" ids="18593,18594,18595,18596,18597,18598,18599,18600"]