ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dorin Negrău a fost invitat la Mercedes-Benz New York Fashion Week Fall 2015, iar ținutele din colecția "Brides'S - the story continues", inspirată din portul tradițional românesc din Transilvania, au fost extrem de aprecitate.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Prezentarea de modă a românului sa a avut loc în aceeași zi cu cea a celor mai cunoscute case de modă ale momentului: Ralph Lauren, Calvin Klein și Mark Jacobs. Succesul s-a concretizat cel mai bine la finalul prezentării, atunci când toate ținutele au fost cumpărate. Mai mult, reprezentanți ai Institutului Costumului din New York și-au manifestat dorința de a selecta unele piese din colecție pentru o expoziție din cadrul celebrului Metropolitan Museum.

"Cu ocazia acestui eveniment, am primit și solicitarea reprezentanților Institutului Costumului din New York de a fi prezenți la show-ul nostru, în vederea participării, respectiv selectării unor piese din colecția noastră pentru o expoziție viitoare din cadrul Metropolitan Museum”, a spus Negrău pentru ziare.com.

Și turbanul pe care mireasa l-a purtat la finalul colecției a fost foarte lăudat în rândul rușilor prezenți, iar la finalul prezentării au fost comandate 1000 de astfel de modele de podoabe pentru cap. De altfel, Negrău este singurul designer român invitat anul acesta la celebrul eveniment din Statele Unite ale Americii.

Dorin Negrău a fost ovaționat pe toată durata prezentării sale și a dat numeroase autografe reprezentanților mass-media din New York.

1
2
3
4
5
6
7
8
9



Sursa foto: Ionuţ Vacar