ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Garsonieră la doi metri sub pământ... de ce-şi fac românii astfel de locuinţe cu conotaţii macabre, care aduc aminte de morminte, cele aflate şi ele fix tot la doi metri sub pământ?

Expresia "garsonieră la doi metri sub pământ" capătă o conotaţie cât se poate de materială şi locativă. Inspirat din răspândirea tot mai mare a mansardelor, un bărbat din Galaţi transformă subsolurile blocurilor în garsoniere ieftine.

Arată ca orice garsonieră, numai că, pentru a ajunge acolo, trebuie să cobori un etaj, nu să îl urci, cum faci de obicei. Şi nu există nici ferestre.

Un om de afaceri din Galaţi a aflat că asemenea apartamente, precum o garsonieră la doi metri sub pământ, sunt obişnuite în străinătate, aşa că vrea să aplice ideea şi la noi.

Este nevoie de doar două săptămâni şi patru oameni pentru a transforma acest loc într-o garsonieră la doi metri sub pământ, pentru gălăţeni. Preţul unei asemenea locuinţe nu depăşeşte 10.000 de euro.