ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din Partidul Social Democrat. Decizia a fost luată cu 80 de voturi pentru, două împotrivă şi două abţineri.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Victor Ponta: ”E nevoie de timp ca noul proiect pentru 2015-2019 să fie construit”, a precizat Ponta, adăugând că este vorba de ”noul proiect politic,de noua echipă politică şi tot ceea ce înseamnă proiecte, oameni şi capacitatea de a le pune în aplicare”.

Actuala conducere va asigura conducerea până în primăvară, atunci când la Consiliu şi la Congres nu doar se va alege o echipă de lideri ci se va decide proiectul politic în următorii cinci ani”, a ţinut să menţioneze preşedintele PSD.

Dan Şova: "Rămân social-democrat, îmi iau un timp de reflecţie. "Cred că e şi justitficată", a adăugat el, precizând că argumentele pentru această decizie luată la CExN sunt legate de încălcarea unui "principiu de bază", respectiv al unităţii partidului.

Marian Vanghelie: ”O chestie foarte amestecată, foarte complicată şi foarte penibilă. Nu a fost nimic, a fost o execuţie, cu motivaţia că am dat declaraţii, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii”.

”Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid, că sunt foarte buni. Pe mine în acest moment nu mă mai interesează niciun plan cu PSD-ul”.

”Domnul Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid, ca să facă acest joc manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul, cât suntem noi aici. Partidul ăsta a fost condus când avea sute de lideri (..) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muţilor”.

”Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu mai putem să ne prezentăm la alegeri peste cinci ani cu acelaşi candidat şi cu Liviu Dragnea, şef de campanie. Le spune Iohannis: ”Măi, băieţi, măi, iarăşi aţi venit?” Ce să facă echipa asta? E pierdută!”.