ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul american de origine evreo-maghiara, George Soros, ar putea fi noul președinte al Băncii Naționale a Ucrainei, anunță agenția de presă Rador.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Conform portalului Mignews, citat de Rador, printre candidaţi este prezent şi numele fostulului preşedinte al Fondului Monetar Intarnaţional (FMI), francezul Dominic Strauss-Kahn, implicat de mai multe ori în diferite scandaluri.

Numirea ar veni doar două săptămâni după ce în Parlamentul Ucrainei s-a iscat o bătaie pe seama faptului că trei străini au fost numiți în noul Guvern.

George Soros a fost unul dintre cei mai activi susținători ai EuroMaidanului, evenimentul prin care fostul președinte Ianukovici a fost debarcat de la putere. Într-un interviu pentru CNN, Soros recunoștea că a investit în revoluționarii din Ucraina.