ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De când se află în închisoare, Gigi Becali se vede obligat să-şi vândă din bunuri. Astfel că, rând pe rând, Becali a început să renunţe la obiecte valoroase, cu care defila mândru printre semeni, pe când era în libertate. 

De curând, Gigi Becali şi-ar fi vândut palatul din Aleea Alexandru, cu 5 milioane de euro, iar acum înstrăinează un nou bun pe care îl cunoaşte toată lumea, potrivit fanatik.ro.


Nu este vorba despre Steaua, ci despre celebra sa limuzină Maybach, pe care obişnuia să se urce după marile victorii ale clubului său. După ce a intrat Gigi Becali în închisoare, Maybachul a fost condus pe rând de Ionuţ Luţu, apoi de nepotul său, Vasile Geambazi. Acum, patronul Stelei ar vrea să vândă maşina pe care a făcut-o celebră.


''Gigi are mai multe maşini, iar în ultima lună i-a cumpărat fiicei sale un Range Rover. Acum e hotărât să îşi vândă limuzina, şi-a făcut calculele'', a declarat un apropiat al lui Gigi Becali.

Limuzina a fost achiziţionată de Gigi Becali în 2007, pentru 650.000 de euro.