ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia (CEO) au anunțat, printr-un comunicat de presă, că în perioada 4 - 9 august va fi sistată furnizarea agentului termic în municipiul Craiova pentru executarea lucrărilor de mentenanță planificate pentru rețeaua de termoficare, informează Agerpres.

Inițial, era preconizată oprirea apei calde pentru o perioadă de 30 de zile, dar la recomandarea conducerii Primăriei din Craiova, perioada a fost redusă la șase zile.

"Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului termic pentru prepararea apei calde menajere, în municipiul Craiova, în perioada 04.08.2014 / ora 0:00 — 09.08.2014 / ora 20:00, pentru executarea lucrărilor de mentenanță planificate pentru rețeaua de termoficare.

Deși, conform planificărilor anuale, era preconizata oprirea agentului termic pentru o perioadă de 30 de zile, la recomandarea și cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Municipiului Craiova, prin măsurile organizatorice adoptate, perioada a fost redusă la 6 zile.

Conducerea companiei transmite locuitorilor scuze pentru disconfortul creat, asigurându-i că vor fi făcute toate eforturile necesare pentru încheierea reviziei în cel mai scurt timp posibil și, respectiv, reducerea perioadei anunțate", se precizează în comunicatul de presă.