ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grav accident rutier s-a produs s-a produs astăzi în Egipt, în apropiere de staţiunea balneară Sharm el-Sheikh,peninsula Sinai, unde două autocare s-au ciocnit, relatează Mediafax.

Autoritățile au declarat că cel puțin 33 de egipteni au murit şi alte 41 de persoane au fost rănite in tragica coliziune.

Printre răniţi sunt si cetățeni străini: o ucraineană, doi saudiţi, între care o femeie şi un copil, precum şi un yemenit, a precizat o sursă din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Cele două autocare, primul venind de la Cairo al doilea de la Sharm el-Sheikh, au intrat în coliziune vineri dimineaţa, la 50 de kilometri de staţiunea balneară, în sudul peninsulei Sinai.

Din păcate accidentele rutiere sunt des întalnite în Egipt din cauza drumurilor foarte proaste a regulilor de circulaţie ce nu sunt respectate întotdeauna.