ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ședința de joi, Guvernul ar putea aloca câte 12 milioane de lei pentru județele Gorj, Vâlcea și Argeș în scopul acoperirii cheltuielilor de urgență pe care le implică intervenția la inundații și pentru înlăturarea efectelor acestora, informează Agerpres.

„Mâine (joi-n.r) în ședința de Guvern, am amânat-o de astăzi, ca să vedem care sunt primele urgențe. Pentru cele trei județe care deja s-au confruntat cu mari probleme — Gorj, Vâlcea și Argeș — o să alocăm câte 12 milioane de lei pentru cheltuielile urgente. La ISU să aibă benzină, motorină, să aibă jandarmii, polițiștii, să puteți, atunci când nu aveți tehnică destulă la Apele Române, să apelați la firme private care au excavatoare, tot ceea ce ne trebuie, deci să nu vă opriți din ceva că nu sunt bani”, a anunțat premierul Victor Ponta la Comandamentul pentru situații de urgență, care a avut loc miercuri la Palatul Victoria.