ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Industria filmului întregistrează cea mai proastă vară din 1997 încoace, relatează Huffington Post. Vânzările din bilete la filmele din cinema au scăzut cu 3.9 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă cu 15% mai puţin faţă de aceeaşi perioadă din 2013.

Este pentru prima dată în ultimii 17 ani când niciun film lansat vara nu atinge vânzări de bilete de 300 de milioane de dolari pe piaţa internă. Acest fapt este unul ieşit din comun pentru Statele Unite, în condiţiile în care vara este anotimpul în care oamenii merg cel mai des la cinema.

Şi acest lucru este cauzat nu doar de calitatea scăzută a ultimelor filme lansate, precum ”Eroi de sacrificiu 3” (The Expendables 3) sau ”Prizonier în timp” (Edge of Tomorrow), filme care au dezamăgit aşteptările, ci şi interesul scăzut al oamenilor, potrivit New York Times.