ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Horațiu Mălăele, celebrul actor, regizor și caricaturist, va prezenta în premieră, la sediul ICR New York, trei evenimente care se vor desfășura pe parcursul a două zile: vernisajul expoziției de caricaturi, piesa de teatru Sunt un orb, și proiecția filmului Nuntă mută/Silent Wedding (2008). Vineri, 17 octombrie 2014, de la ora 19.00, va fi prezentat – în premieră newyorkeză – filmul Nunta mută, subtitrat în limba engleză, relatează HotNews.ro.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Duminică, 19 octombrie 2014, de la ora 17.00, în sala Auditorium a ICR New York Horațiu Mălăele va avea vernisajul expoziției de caricaturi și va susține un recital extraordinar cu piesa Sunt un orb, iar ambele evenimente vor fi urmate de două sesiuni speciale de întrebări și răspunsuri la care Horațiu Mălăele va răspunde în stilul care l-a consacrat.

Horațiu Mălăele vine la New York după ce participă, în aceste zile, la Miami și Fort Lauderdale, la prima ediție a festivalului Romanian Cinema Fort Lauderdale/Miami Waves.