ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A treia pereche de tenis a lumii, Horia Tecău / Jean-Julien Rojer, a acces în turul al doilea al Mastersului 1.000 de la Miami, după ce a trecut în prima rundă de dublul Florin Mergea / Dominic Inglot, scor 6-4, 6-2, la capătul unui meci de 56 de minute, potrivit Agerpres.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Învingătorii și-au asigurat astfel 19.390 de dolari și 90 de puncte, în timp ce învinșii, a cincea pereche a lumii, vor pleca acasă cu 45 de puncte și 10.380 de dolari.

Aceasta este a șasea participare a lui Horia Tecău la Mastersul 1.000 de la Miami, iar la unica ediție în care a depășit prima rundă, în 2011 (alături de suedezul Robert Lindstedt), a ajuns până în ”sferturi”, unde a fost învins de dublul Max Mîrnîi (Belarus) / Daniel Nestor (Canada), scor 7-5, 6-0. De cealaltă parte, Florin Mergea a jucat în premieră la această competiție.