ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Nicolae Tănase, preotul care a ajuns în atenţia României prin faptul că a îngrijit şi a crescut, de-a lungul timpului, sute de copii părăsiţi sau fără părinţi, este subiectul unui articol acuzator pe hotnews.ro.

Cunoscut drept fondatorul Centrului Social "Pro Vita" pentru născuţi şi nenăscuţi, acolo unde copii din toată ţara sunt îngrijiţi, părintele Tănase este considerat vinovat pentru că localitatea prahoveană nu are apă curentă sau canalizare.

Mai mult, Părintele Tănase este acuzat că a "cumpărat" bunăvoinţa sătenilor, pentru a putea să construiască bisericile din localitate, prea multe, după opinia celor de la Hotnews.

Părintele Nicolae Tănase a primit premiul "Mediafax 20 de ani", pentru activitatea sa de la Valea Plopului. Distincţia a mai fost acordată lui Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac şi preşedinţilor României de până acum.






CUVINTE VALEA PLOPULUI 1 PR Nicolae Tanase de cuvintedintaceri