ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iarna din aprilie a uitat să anunțe șoferii români că va veni și i-a prins nepregătiți. În tot centrul țării ninge, iar Valea Prahovei este înzăpezită.  Se circulă greu și pe marginea drumurilor s-au format troiene. Majoritatea șoferilor nu au cauciucuri de iarnă. Preventiv, au tras pe dreapta, așteptând o îmbunătățire a condițiilor meteorologice.

În pasul Rucăr - Bran, pe șoseaua care face legătura între Brasov și Pitești, polițiștii au restricționat pentru câteva ore accesul mașinilor de mare tonaj. Traficul s-a redeschis dar se circulă foarte greu.

Pe DN1, în zona stațiunilor montane, masinile abia s-au pot urni din loc. Traficul feroviar a fost blocat între Brasov si Bucuresti, dupa ce un copac, care a cedat sub greutatea zăpezii, a căzut peste firele de curent electric.

Un alt copac, căzut pe linia de alimentare a fost motivul pentru care un tren care se îndrepta spre Capitală, venind dinspre Sibiu, a rămas blocat mai bine de o oră. Conductorul trenului nu văzuse la timp copacul, care a luat foc după ce locomotiva electrică a făcut scurt circuit.

(FOTO: voceatransilvaniei.ro)