ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alerria Management Company, companie deținută de Adrian Sârbu, și-a cerut insolvența. Compania a depus o cerere în acest sens la data de 22 ianuarie, iar primul termen a fost stabilit pentru 29 ianuarie, scrie Daily Business.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

În 2013, conform celor mai recente date publice de la Ministerul Finanțelor Publice, Alerria Management raporta afaceri de circa 6 milioane de lei, pierderi de peste 5 ori mai mari și datorii de peste 10 ori mai mari.  Alerria Management Company este de asemenea principalul acționar al Mediafax Group. Anul trecut, grupul de presă deținut de Adrian Sârbu, Mediafax Group, și-a cerut insolvența printr-o cerere înregistrată pe 27 noiembrie la Tribunalul București. Pe 16 decembrie, instanța i-a admis cererea și a desemnat că admistrator judiciar provizoriu pe KPMG Restructuring SPRL.

Mediafax Group a încheiat in data de 8 septembrie 2014 cu ING Bank un contract care are ca obiect constituirea unei ipoteci mobiliare asupra tuturor mărcilor detinute de Mediafax, în vederea garantării unui contract de credit încheiat cu această bancă în data de 12.11.2001.

Recent, Mediafax Group a renunţat la două reviste. Revista Playboy şi-a schimbat editorul, iar licenţa pentru GQ nu a mai fost prelungită. Licenţa Playboy a fost preluată de Felician Scorobete, prin Media Venture Capital.