ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ei bine, până când FIA nu va termina investigaţia şi nu va face publice care sunt cauzele accidentului suferit de Alonso în a doua sesiune de teste de la Montmelo, speculaţiile venite din garajele Formulei 1 nu se vor linişti. Din contră.

Ron Dennis s-a întâlnit cu presa dar nu a prezentat nici un film, nici o dată telemetrică şi nici vreun act medical care să îi susţină varianta. A reiterat faptul că Alonso a pierdut controlul monopostului şi că nimic nu a fost în neregulă cu maşina McLaren-Honda.

Se poate. Acum însă corespondenţii presei din lumea Formulei 1 caută în continuare explicaţii despre modul în care Alonso şi-a pierdut conştiinţa la viteza de doar 105km/h, viteza revelată de datele GPS de pe maşinile celorlalţi piloţi.

Felipe Massa declară că Ron Dennis nu are nici un interes să mintă (hm!) fiindcă adevărul va ieşi la iveală după ce FIA va termina investigaţia.

hqdefault

Romain Grosjean, pilotul Lotus are explicaţia şocului aşa de mare suferit de Alonso la această viteză.

Ce spune Grosjean şi corespondentul Auto Motor und Sport puteţi citi pe F1 Manager!