ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii vor putea circula pe încă o porţiune de autostradă. Lotul 1 Nădlac-Arad, de 22,2 kilometri, va fi inaugurat "aproape sigur" vineri după-amiază, au declarat reprezentanţi ai constructorului, asocierea Astaldi-Max Boegl. Pe lângă acesta, va mai fi deschisă circulaţiei şi o porţiune de 6 kilometri din lotul 2 Nădlac-Arad. În acest fel, numărul de kilometri noi de autostradă construiţi în acest an va ajunge la 50,2 de kilometri.

Livrare gratuita in 24 de ore!

" Pe lotul 1 Nădlac-Arad lucrările sunt substanţial terminate. Mai rămân lucrări în afara părţii carosabile, de completat porţiuni din gard, lucrări la şanţuri. Mâine după amiază aproape sigur se deschide circulaţia pe Pecica –Nădlac, pe o porţiune din 6 km din lotul 2 Nădlac-Arad şi pe cei 22 de kilometri din lotul 1 Nădlac -Arad, plus aproape 7 kilometri dintr-un drum de legătură cu DN7, spre actualul punct de control pentru trecerea graniţei", a declarat pentru gândul Adrian Adler, managerul de proiect al constructorului, asocierea Astaldi-Max Boegl.

Viteza maximă cu care se va putea circula deocamdată pe acest nou tronson de autostradă va fi de 100 kilometri la oră.