ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rugina, plumbul şi clorul sunt câteva pericole ascunse în apa de la robinet. Agenţia de design NeoMan Studios a realizat un infografic destinat turiştilor pentru a-i informa despre calitatea apei potabile din diferite state de pe glob. În acest scop s-au folosit mai multe surse oficiale, printre care United States Centers for Disease Control and Prevention.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Ţările unde apa este potabilă şi poate fi consumată fără riscuri pentru sănătate sunt desenate cu albastru, iar restul cu gri.

În Europa, jumătatea vestică are apă potabilă, iar în cea estică, excepţie făcând Grecia şi Macedonia, nu este considerată sigură, inclusiv România.

Pentru turiştii care merg în ţările nu apa nu este sigură, soluţia este destul de simplă: apa trebuie fiartă timp de cel puţin 60 de secunde, pentru a ucide toţi agenţii patogeni.

infografic