ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai toată lumea a căzut pe spate după ce DNA a prezentat imagini cu averea ce ar fi fost strânsă de Darius Vâlcov: bani cash, tablouri, aur. Totul ascuns în seifuri, stocat prin pereți. Cu toate acestea, nimeni nu a remarcat tocmai evidența.

Un ministru al Finanțelor din Guvernul României a ales să nu-și depună banii în bănci, ci a ales să investească în aur sau tablouri.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Un blogăr, Gigel Chiazna, a remarcat acest detaliu. Ministrul Finanțelor din România nu avea nici cea mai mică încredere în sistemul bancar românesc:

"Revenind la Valcov asta, desi nu am urmarit emisiunile si stirile, pun pariu ca nici un reporter nu a pus problema in felul urmator: de ce Valcov nu are incredere in Isarescu? Sau de ce macar nu are incredere in economia romaneasca. Valcov nu e orice terchea-berchea, ci el era MINISTRUL FINANTELOR atunci cand banii ii avea in cash, aur si tablouri!!! Un mic mare amanunt, care nu va fi discutat.Pentru ca la asta se reduce: daca Valcov avea incredere ca sistemul bancar romanesc este solid, cu siguranta ar fi ales fie solutia clasica a depozitelor sau fondurilor de investitii, fie, de ce nu, aurul in custodie la banci. Deci Valcov nu a avut curaj nici macar sa stocheze aurul la banci in custodie, il tinea in seifuri sub forma de lingouri.", se arată într-un articol postat pe Chiazna.ro.

Motivația oferită de autor, precum și articolul integral îl puteți citi AICI.