ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis, prezidenţiabilul PNL, susţine că nu s-a întâlnit cu Dan Voiculescu în sediul Grivco. Fostul minitrul al Economiei, Codruţ Sereş, spune însă că s-a întâlnit cu acesta pe holul firmei fondatorului Intact.

"Povestea cu Grivco a fost adusă atunci în discuție de președintele Traian Băsescu pentru a-și motiva un gest politic. Povestea cu Grivco se reia acum în mod interesant. Nu am fost niciodată la Grivco, nici acum nu știu unde e, dar nici nu mă interesează, cum nici nu m-au interesat dacă au avut loc astfel de întâlniri de taină", a declarat Iohannis la B1 TV.

Imediat a intervenit în discuţie Sereş, care şi-a susţinut din nou afirmaţia potrivit căreia l-a văzut pe liderul liberal la Grivco.

"În perioada 2009, în perioada când se făceau nominalizările pentru funcțiile de prim-ministru, atunci cred că domnul Crin Antonescu a avut loc o discuție chiar la Sibiu cu domnul Iohannis. După care, cei doi au discutat cu domnul Voiculescu și a avut loc acea întâlnire. Eu m-am întâlnit cu domnul Iohannis când a intrat la Grivco, pe hol."

Ultima replică i-a aparţinut lui Iohannis.

"Nu știu despre cine vorbiți, nici nu știți cu cine ați negociat. Spuneți o minciună", a replicat prezidențiabilul ACL.