ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Ion Cristoiu analizează într-o postare pe blogul personal  acțiunele președintelui și ale premierului României, afirmând că "acolo unde Klaus Iohannis șovăie, Victor Ponta se afirmă plenar!".

Livrare gratuita in 24 de ore!

Cristoiu remarcă faptul că prerogativele președintelui Klaus Iohannis încep să fie „șterpelite” de premierul Victor Ponta, amintind de anunțurile celor doi privind vizita la Chișinău, pe care în cele din urmă nu a făcut-o niciunul dintre ei.

"Președintele ales, titularul, stă ascuns la Cotroceni. Ce face și ce zice el despre țara asta, despre marile probleme interne și externe, aflăm pe șest, de la cei care-l vizitează, singura dovadă că e viu și surîde.

Victor Ponta, deși a pierdut alegerile, se comportă ca un președinte al României. Nu numai că prerogativele lui Klaus Iohannis încep să fie șterpelite de Victor Ponta, tot mai obraznic după ce a văzut că în 16 noiembrie 2014, i s-a realizat visul – lui Traian Băsescu i-a luat locul un președinte a cărei menire pare a fi cea de a-l face pe el, Victor Ponta, mai puternic, mai activ, mai strălucitor ca niciodată – dar mai mult, în timp ce Klaus Iohannis devine tot mai inexistent, Victor Ponta devine tot mai vocal”, a scris Ion Cristoiu.

"Am ajuns s-o văd și pe asta: România are doi președinți!", concluzionează jurnalistul în postarea pe blogul său cristoiublog.ro.