ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Madonna a acordat un interviu televiziunii ITV care va fi difuzat pe 14 martie. Cântăreaţa a vorbit despre consumul de droguri şi despre faptul că le va permite copiilor săi să aibă astfel de experienţe.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Madonna a declarat că nu se droghează pentru că nu îi place, dar că nu le-ar putea spune copiilor săi să nu încerce aceste substanţe.
"Nu sunt un mare fan al drogurilor. Pur şi simplu nu mi se potrivesc. În cele câteva ocazii în care am încercat droguri, acum mulţi, mulţi ani, pur şi simplu nu mi-a plăcut. Voiam să scap de substanţele astea din mine. Am început să beau foarte multă apă gândindu-mă că aşa efectul lor se va termina", a spus Madonna.

Moderatorul a dorit să afle detalii privind discuţiile despre droguri ale cântăreţei cu copiii săi, Lourdes, în vârstă de 18 ani, Rocco, în vârstă de 14 ani, şi Mercy şi David, ambii în vârstă de nouă ani.

"Nu fac decât să îi cer fiicei mele, Lourdes, să ia decizii înţelepte şi să facă lucruri cu moderaţie şi să încerce să nu amestece băuturile alcoolice", a spus cântăreaţa în vârstă de 56 de ani. "Nu voi spune «Nu, nu face asta», pentru că este absurd. Şi nu e nici corect. Da, eu m-am drogat", a continuat Madonna.