ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru copii palestinieni au fost uciși miercuri, în timp ce jucau fotbal pe o plajă din Fâșia Gaza în cursul unui atac al Marinei israeliene, relatează Reuters și Xinhua. La eveniment au fost martori şi nişte jurnalişti de la postul francez France 24.

''Copiii jucau fotbal pe plajă. Toți aveau vârste sub 15 ani'', a declarat Ahmed Abu Hassera (22 de ani), citat de Reuters, precizând că un alt copil a fost rănit grav.

Ashraf al-Qedra, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății din Fâșia Gaza, a declarat presei că patru copii au fost uciși și alți șase — răniți într-un nou bombardament al aviației israeliene pe plaja orașului Gaza, menționează Xinhua.

''Bilanțul victimelor în Fâșia Gaza de la începerea agresiunii israeliene, pe 8 iulie, a ajuns la 213 morți și peste 1.500 de răniți'', a declarat Al-Qedra, precizând că peste 50 % dintre victime sunt copii și femei.

Pentru VIDEO CLICK AICI.