ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier pro-occidental al Ucrainei, Iulia Timoşenko, ar fi declarat că ucrainenii trebuie să pună mâna pe arme, astfel încât nici măcar pământ pârjolit să nu mai rămână în locul Rusiei, informează Agerpres, citând Russia Today. De asemenea, Timoşenko a mai spus că "e timpul să punem mâna pe arme şi să-i ucidem pe nenoriciţii de ruşi şi pe liderul lor".

În ciuda faptului că suferă de hernie de disc, blonda politiciană a spus că e gata să pună "mâna pe mitralieră" şi să-l "împuşte pe acel motherfucker în cap", referindu-se la Vladimir Putin.

Afirmaţiile au fost făcute într-o conversaţie purtată cu Nestor Şufrici, fost secretar adjunct al Consiliului Naţional pentru Securitate şi Apărare al Ucrainei, ce ar fi avut loc pe 18 martie, la câteva ore după ce tratatul de anexarea al Crimeii la Rusia a fost semnat.

Timoşenko a confirmat, pe Twitter, convorbirea, afirmând doar că nu e adevărat că ar fi spus că ruşii de pe teritoriul Ucrainei ar trebui bombardaţi nuclear, ci că şi ei sunt ucraineni.

iulia-timosenko-confirma-ca-vrea-sa-l-impuste-pe-putin

De cealaltă parte, serviciul de presă al lui Nestor Şufrici a negat autenticitatea convorbirii postate pe youtube.

http://youtu.be/6RxSzSWbcxo