ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iurie Leancă, premierul Republicii Moldova, a declarat sâmbătă, la mitingul de lansare a candidaturii liderului PSD, că atât el, cât şi cetăţenii moldoveni, "îşi leagă speranţele de viitorul preşedinte al României, Victor Ponta", precizând că acesta este un partener politic de încredere, de care îl leagă o prietenie frumoasă.

Iurie Leancă a dorit să îi ureze "La mulţi ani!" lui Ponta, precizând: cel mai frumos cadou pe care îl pot oferi, el şi cetăţenii R. Moldova, "este recunoştiinţa" pentru ceea ce a făcut pentru ei.

Iurie Leancă a spus că a dorit să fie aproape de Victor Ponta, în cadrul acestui eveniment important al lansării candidaturii şi a adăugat că îl leagă o prietenie frumoasă de acesta, dar şi "viziuni comune, de a face lucruri bune".
"Este un partener politic de încredere, şi-a respectat toate angajamentele, a demonstrat că poţi face lucruri mari, în timp scurt"

, a afirmat Iurie Leancă, dând exemplul gazoductului de la Ungheni.