ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul american James Garner, devenit celebru după apariţiile în serialele "Maverick" şi "The Rockford Files", a murit la vârsta de 86 de ani, sâmbătă, în reşedinţa lui din Los Angeles.

James Garner a jucat atât în seriale cât și în filme, înt-o carieră întinsă pe parcursul a mai mult de cinci decenii. Garner este unul din actorii care au cunoscut succesul şi pe micile, dar şi pe marile ecrane. A jucat, alături de Mel Gibson, în versiunea pentru marele ecran al filmului „Maverick”. Garner a fost originalul Bret Maverick în serialul care a apărut în 1957 şi până în 1960.


De trei ori câştigător al Globurilor de Aur, James Garner a fost nominalizat la Premiile Oscar în 1980. Actorul are şi o stea pe Boulevard Walk of Fame din Hollywood, pentru întreaga sa carieră în cinematografie.


 În ultima parte a carierei sale din televiziune, James Garner s-a remarcat în serialul "Chicago Hope" în 2000 şi în serialul "First Monday" din 2002.


În 2004, Garner a impresionat din nou pe marele ecran, jucând alături de Gena Rowlands şi Ryan Gosling în filmul "Jurnalul/ The Notebook", regizat de Nick Cassavetes.