ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu vor fi jurați în cadrul show-ului Dansează printre vise, care va debuta în această toamnă la Antena 1.

„Spiritul de competiție dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, spune Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.

Cine sunt cei 3 juraţi:

Igor Munteanu este un coregraf din Republica Moldova care a făcut dansuri populare și balet modern în Chișinău, a urmat cursuri de balet modern în Liov și Kiev (Ucraina) și de jazz în Moscova. A luat, de asemenea, lecții de jazz la Broadway Dance Center, New York. A înființat două școli de dans, prima în Brașov, în 2003, iar cealaltă în Chișinău, în 2010. A fost asistentul coregrafului principal din Kiev pentru un program de dans din Dubai și de câțiva ani participă în calitate de coregraf în diferite show-uri muzicale și de talente din Chișinău.

Cătălina Grama s-a născut pe 22 aprilie 1981. Este absolventă a Facultății de Arte din cadrul Universității Hyperion din București și a avut numeroase proiecte de televiziune de succes. Tot ea se poate lăuda cu cinci roluri în piese de teatru care s-au bucurat de aplauzele publicului. „Poker” (2010) i-a adus debutul pe marele ecran, iar apoi a continuat cu roluri în „Nașa” (2011) „Ultimul corupt din Romania” (2011) „S-a furat mireasa” (2012) și „Dead in Tombstone” (2012). Tot în această toamnă, ea va putea fi urmărită într-un nou sezon al emisiunii „Serviciul Român de Comedie”, la Antena 1. Mihai Petre


Mihai Petre s-a născut pe 28 martie 1979. Este unul dintre cei mai premiați dansatori români, antrenor și arbitru internațional de dans sportiv. El și soția lui, Elwira, au fost de trei ori campioni naționali la dans sportiv, semifinaliști la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 dansuri și finaliști la Cupa Europeană de dansuri latino-americane. Mai mult decât atât, cei doi formează prima pereche de dansatori români clasați în primele 50 ale lumii, în WDSF World Ranking List, în 2004. În 2012, ei au înființat Academia de dans “Mihai Petre”, iar de trei ani organizează Concursul internațional de dans sportiv Romanian Open.