ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile italiene au câștigat în fața presiunilor SUA. Cei doi militari americani, acuzaţi că au bătut și violat o româncă, în Italia, au fost arestaţi ieri după-amiază. Ei au fost ridicaţi de carbinieri din baza Del Din, situată în apropierea oraşului Vicenza.

Informația difuzată de presa din Peninsulă este mai mult decât mulțumitoare pentru autoritățile italiene locale care au insistat ca militarii să nu fie trimiși în SUA pentru a fi judecați.
Așadar, de cazul celor doi soldați americani acuzați de agresiune sexuală asupra unei prostituate românce, însărcinată

în luna a șasea, nu se va ocupa justiția americană, așa cum au cerut oficialii de peste Ocean, ci cea italiană, relatează site-ul vicenzareport.it.

Agresiunea ar fi avut loc luni seara, la Vicenza, regiunea Veneto, unde românca se prostitua. Doi soldați americani au acroșat-o și au urcat-o în mașină, , propunându-i un act sexual în trei. Femeia a fost dusă apoi într-o zonă izolată, unde a fost bătută, violată și apoi abandonată aproape inconștientă pe un câmp.

Deși italienii cereau ca cei doi americani să fie judecați de un tribunal din peninsulă, pentru violență sexuală în grup, SUA au făcut demersuri pentru repatrierea lor, astfel încât să compară în fața unei instanțe de peste Ocean.