ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Județul cu cele mai mari datorii, peste 72 de milioane de lei, sumă egală cu datoriile cumulate ale judeţelor Tulcea şi Constanţa, este Vâlcea, care  a ajuns în asemenea situaţie din cauza datoriilor pe care le au două localităţi din judeţ, Voineasa şi Laloșu, informează Digi24.


Pe de o parte, primăria Voineasa are o datorie de 34 de milioane de lei către firma care a construit pârtia de schi, iar până când nu o va achita, primăria are conturile blocate și pe pârtie este pus sechestru.


Pe de altă parte, primăria Laloșu ar putea fi prima din judeţul Vâlcea care intră în insolvenţă, acest lucru fiind cerut de o firmă din Craiova, în contul unei datorii de 800 000 lei, sumă care reprezintă o restanţă la anumite lucrări efectuate la sediul instituţiei şi la una din şcolile din comună.